tag:blogger.com,1999:blog-15145715966586445.post59788674984161878..comments2024-01-19T10:19:15.784+01:00Comments on Sweet Sensation: Mediteranski pileći složenac / Mediterranean Chicken CasseroleMonikahttp://www.blogger.com/profile/01302821028867907345noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-15145715966586445.post-39920403338206289802010-03-31T19:00:42.456+02:002010-03-31T19:00:42.456+02:00This casserole looks sooo goodThis casserole looks sooo goodCherinehttps://www.blogger.com/profile/07130927909505836018noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15145715966586445.post-1275110931387026942010-03-31T11:59:08.674+02:002010-03-31T11:59:08.674+02:00odlično izgleda i dobro je da nisi odustala, uz pr...odlično izgleda i dobro je da nisi odustala, uz preinake koje si unijela u recept mislim da je na kraju ovo jedno ukusno i dobro jelo. Meni su svi sastojci primamnjivi, vjerujem da ću jednom ovo isprobati iako manje-više kažete da niste preoduševljeni okusom.Preuzimam tvoju verziju i probam :)Brankahttp://www.homemadebyb.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15145715966586445.post-53554961510131068232010-03-31T11:09:58.285+02:002010-03-31T11:09:58.285+02:00Ja cu biti iskrena pa priznati da sam za ovo jelo ...Ja cu biti iskrena pa priznati da sam za ovo jelo glasala samo na osnovu fotke, nisam ni procitala recept. Medjutim, posto je mamajac pravila dan pre mene i ispricala mi svoje utiske sa bobom odlucila sam da ga zamenim graskom, i nisam pogeresila u smislu da mu je bilo dovoljno 10 minuta. E sad, ovo za so razumem, ali moj dragi ne voli mnogo slano, pa sam ja vec navikla da dosoljavam. Meni je ono vremena pecenja bilo dosta, jer sam batake dovoljno proprzila na tiganju na samom poceku (jer sam ranije pekla u rerni batake pa su bili zivi oko kostiju).Marijahttps://www.blogger.com/profile/12417934270510794219noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15145715966586445.post-78111596689308409182010-03-31T10:28:21.968+02:002010-03-31T10:28:21.968+02:00Nažalost tako često u časopisima i na web stranica...Nažalost tako često u časopisima i na web stranicama imamo slučaj fotke koja ne odgovara stvarnom stanju. Često hrana nije ni kuhana da bi bolje izgledala, posebno povrće. Zbilja je tužno što samo se svi već na to navikli da to ni doživljavamo. <br />Iako nisam sudjelovala ovaj mjesec vjerujem da bi i sama napravila izmjene slične tvojima u jelu. :)<br />Bez obzira na sve fotke su ti divne i jelo izgleda jako privlačno. :)Andreahttps://www.blogger.com/profile/00054051517093777915noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15145715966586445.post-45653395755376574872010-03-31T10:22:16.084+02:002010-03-31T10:22:16.084+02:00kažu da kad se slika hrana da ju osvjetljavaju sa ...kažu da kad se slika hrana da ju osvjetljavaju sa svjetlom u određenim bojama, tako da povećaju efekt. isto tako se puno toga slika zapravo poludovršeno da ne bi izgubilo boje.<br /><br />svejdno si ti to dobro pripremila. ja se ne bi niti upuštala, jer stvarno ne volim kuhane batake :)Shangri La Foodhttps://www.blogger.com/profile/16070918094014900267noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15145715966586445.post-20786836776672853632010-03-31T08:53:07.416+02:002010-03-31T08:53:07.416+02:00Predivno izgleda,sada mi je bas zao sto nisam stig...Predivno izgleda,sada mi je bas zao sto nisam stigla da učestvujem!Вераhttps://www.blogger.com/profile/10316926816827730674noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15145715966586445.post-41981372339149741002010-03-30T20:56:23.666+02:002010-03-30T20:56:23.666+02:00Istina je sve što si rekla. :) Meni je ipak bilo j...Istina je sve što si rekla. :) Meni je ipak bilo jako fino, ono nešto izmedju kuhanog i pečenog i naravno da je trajalo duže od 35 minuta. Fotke su ti odlične!Valihttps://www.blogger.com/profile/07942506357965394937noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15145715966586445.post-46618049875332247542010-03-30T16:23:24.160+02:002010-03-30T16:23:24.160+02:00evo, uzela si mi rijeci iz usta, samo sto sam bila...evo, uzela si mi rijeci iz usta, samo sto sam bila prelijena i prerazocarana pisati to sve :))) slazem se sa svakom tvojom stavkom, na tvojim fotkama to izgleda preukusno i prelijepo, fotke su ti predivne i ovo je najljepsa izvedba od svih!Sweet Cornerhttps://www.blogger.com/profile/01152107585907185966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15145715966586445.post-36484564417647017772010-03-30T15:59:46.399+02:002010-03-30T15:59:46.399+02:00Bez obzira na sve muke meni izgleda privlačno. Nis...Bez obzira na sve muke meni izgleda privlačno. Nisam ga pravila isključivo zbog gljiva jer moji dečki ne vole (ne jedu) gljive!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01417487664473810538noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15145715966586445.post-60843164127049411182010-03-30T13:52:48.480+02:002010-03-30T13:52:48.480+02:00Slazem se sa primedbama na konto slika-recept, mal...Slazem se sa primedbama na konto slika-recept, malo sam se na takve stvari cak i navikla (sto je grozno), i slika mi obicno sluzi kao vrlo okvirno merilo za to nesto. <br /><br />Citala sam ranije par clanaka na netu o food styling-u, i secam se dobro da se za slikanje hrana najcesce sprema odvojeno, pa spaja onako "ovlas", da bi delovalo primamljivo i da se svaki sastojak razlikuje. Cak je bilo i nekih saveta kako se zelena hrana tipa grasak i ne obradjuje termicki da bi ostalo sveze zelene boje... Mislim, mozda mogu da razumem da neko ko od toga zivi MORA da folira do te mere, ali zato mi ovde postojimo da razbijemo te šmenserajske mitove ;)<br /><br />Moja piletina je dobila finu teksturu i smek PECENE piletine, ali je sos naravno bio bas gust, nikako corbast kao na slici.<br /><br />Ti si ipak najvise od svih uspela da sacuvas jelo u smislu da odgovara i receptu i slici, bravo :)Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15145715966586445.post-58369148748433498952010-03-30T13:14:58.984+02:002010-03-30T13:14:58.984+02:00Izgleda mi fenomenalno, kao sve tvoje fotke uvijek...Izgleda mi fenomenalno, kao sve tvoje fotke uvijek, a ova tvoja ideja dodavanja boba odmah na samom početku pirjanja rajčice mi je odlična jer on se ipak mora skuhati i biti mek. Mislim da ono dodavanje boba na kraju ne valja, to je prvo što mi nije išlo čitajući recept.Ja sam ga zasebno prije pola sata prokuhala i bilo je o.k. Kao što već rekoh, super ti izgleda i super si to odradila!Nadahttps://www.blogger.com/profile/00810751807543530793noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15145715966586445.post-14284399034730549632010-03-30T12:15:21.424+02:002010-03-30T12:15:21.424+02:00Ako ništa onda je ovaj izazov u okviru kuvarijacij...Ako ništa onda je ovaj izazov u okviru kuvarijacija bio vrijedan komentara poput tvog koji je sasvim na svom mjestu i sve što si rekla je tačno.<br />Ni ja nisam dodala kocku, već temeljac kojeg uvijek imam u frizu. Ostalo sam uradila kako je pisalo i rezultat bez uljepšavanja je na mom blogu. Bob nij zelen kao na slici, a ni piletina nije reš, ali jelo nam se i ovako kakvo je svidjelo. Meni je meso sočnije ako se kuha, pečeno mi je uvijek nekako suho, hmmmm...<br />Na tvojim slikama djeluje tako da bi ga mogla prodati pod preukusno. Žao mi je što ti se u cjelini nije svidjelo :-(cosmo2503https://www.blogger.com/profile/10933563800612747868noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15145715966586445.post-20512549250951592512010-03-30T11:47:58.881+02:002010-03-30T11:47:58.881+02:00That chicken casserole looks so good! very flavorf...That chicken casserole looks so good! very flavorful!<br /><br />Cheers,<br /><br />RosaRosa's Yummy Yumshttps://www.blogger.com/profile/04130051839810091958noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15145715966586445.post-26833695434720403752010-03-30T11:20:08.553+02:002010-03-30T11:20:08.553+02:00Osim kaj sam u gornjem komentaru napravila mali mi...Osim kaj sam u gornjem komentaru napravila mali milijun pogrešaka u tipkanju, htjedoh reći da sam kao i u svako jelo od rajčice, ja dodala solidnu žlicu šećera, čini jelo pitomijim, a na temu Marigoldinog komentara. :)Tadejahttps://www.blogger.com/profile/04530130885781904005noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15145715966586445.post-24309469008279979822010-03-30T11:12:13.476+02:002010-03-30T11:12:13.476+02:00Slažem se s tobom, ali većina fotografija hrane, k...Slažem se s tobom, ali većina fotografija hrane, koja nije vezana na blogove, pa onda ipak vjeruješ da je to doista izgled netom skuhanog jela, nije doista i jestiva i autentična. Kad mi poneki profesionalni fotografi hrane napišu što s njom i koliko dugo rade da bi hrana na fotografiji izgledala kako izgleda i to ti još nude kao tricks za dobru food fotku, meni se želudac pet puta okrene.<br />Ja sam kocku za juhu izbacila iako nisam navel, jer već neko duže vrijeme ne stavljam u hranu ni vegetu, niti kocke, a isto tako sam stavila sušenu mjesšavinu mediteranskih začina koju nisam navila, ali i puno svježeg timijana. Osobno mi je draža moja kuhana varijanta ovog jela, jer ide različito povrće koje svako za sebe da tek jelu, a ja osobno volim kuhanu piletinu, pa mi niti to nije problem. Jelo sam isto tako osjetno duže pekla nego što je navedeno. Ono ako ga uopće ne otkrivaš, zadrži boje, vjerojatno bi se s vremenom i bob tako skuhao, ali ovo što kažeš, nema šance da piletina izgleda "rumeno", osim ako bar jedan batak ne ostaviš po strani, pa ga posebno ispržiš. <br />Tvoje fotkice su odlične, nježne i prozračne, iako ti je za fotkanje nedostajalo prave volje! :)Tadejahttps://www.blogger.com/profile/04530130885781904005noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15145715966586445.post-48359162700461883562010-03-30T11:07:34.912+02:002010-03-30T11:07:34.912+02:00e da..rajčicu treba uvijek dodati već kad su mahun...e da..rajčicu treba uvijek dodati već kad su mahunarke skoro kuhane jer njena kiselost jako usporava kuhanje i omekšavanje namirnice, meni se dogodilo jednom i nikad više pa sam se baš bila naživcirala, uzalud kuhanja 3 sata,. ostaje tvrdo i nejestivo.. mozda me zato bas ovaj recept ovog mjeseca nije bas privukao. Kako god, ti si odlično izmjenila recept pa vjerujem da je jako fino ispalo a i lijepo izgleda na fotkama! :)Nevena Buljanhttps://www.blogger.com/profile/04423359164647465172noreply@blogger.com